Bonte Avonden (Kaartverkoop)

Kaartverkoop Handelse Bonte Avonden 2019

De artiesten zijn volop aan het oefenen om er ook dit jaar drie heel gezellige avonden van te maken. Ze hebben nog een paar weken de tijd om alles uit de kast te halen en zo goed mogelijk voor de dag te komen. Want op 17, 18 en 19 januari gaat het gebeuren, de Bonte Avonden in het Bergkneuterrijk. Ook dit jaar is het weer een gevarieerd programma, waarbij nieuwe artiesten hun debuut gaan maken. Ze spreken weer heel wat gebeurtenissen uit het afgelopen jaar door. Ben je ook zo benieuwd en wil je dit niet missen, zorg dan dat je een toegangskaartje hebt.

Zaterdag 12 januari start de voorverkoop :

Om 18.00 uur zijn dan de toegangskaarten, maximaal 4 kaarten per persoon, verkrijgbaar in De Bron. Telefonisch bestellen is niet mogelijk. Een kaartje kost slechts 10 euro, inclusief een consumptie. De garderobe tijdens deze avond is gratis

- Kaarten voor donderdagavond: om 18.00 uur kun je via de zij-ingang aan de Pelgrimsweg naar binnen. Het is dus niet nodig dat je van tevoren buiten in de rij gaat staan.

– Kaarten voor vrijdag- en zaterdagavond: De deur van De Bron gaat om 18.00 uur open, waarna direct de voorverkoop start.

Op maandag 14 januari tussen 19.30 uur en 20.30 uur, bestaat er ook nog de mogelijkheid om toegangskaarten te verkrijgen in de Bron.

       © 2019 K.S. De Bergkneuters.