Club van € 55,11

Jaren geleden is door K.S. De Bergkneuters het initiatief genomen om "de Club van € 55,11" in het leven te roepen. Want we willen er tijdens onze activiteiten alles aan doen om er voor te zorgen dat alle Kneuters en Kneuterinnekes weer volop kunnen genieten. Hiervoor is "de Club van € 55,11" een geweldige bron van inkomsten en mede door deze bijdrage in de afgelopen jaren, hebben we er voor kunnen zorgen dat de Handelse mensen terug kunnen kijken op vele geweldige carnavalsseizoenen.  

Indien U lid wordt / bent geeft U uitdrukking aan de betrokkenheid bij het Handelse carnaval en dat stellen wij als K.S. De Bergkneuters zeer op prijs. Een bijkomend voordeel van het lidmaatschap van "de Club van € 55,11" is dat U vooraf in de gelegenheid bent om 2 kaartjes voor één van onze Bonte Avonden te reserveren.

"de Club van € 55,11" kan altijd nieuwe leden gebruiken, dus indien U interesse heeft om lid te worden en K.S. De Bergkneuters te steunen, neemt U dan contact op met het secretariaat of onze Penningmeester.

 

       © 2022 K.S. De Bergkneuters.